Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των σχολικών, ηGraffiti Α.Ε. αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου με έντονη δραστηριότητα τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Καινοτομώντας διαρκώς στον τομέα προϊόν, ανανεώνοντας ολοκληρωτικά κάθε χρόνο τις σχολικές σειρές της, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας αλλά και δημιουργώντας μόδα η ίδια, η Graffiti σας δίνει έναν ακόμα λόγο να νοσταλγείτε τα μαθητικά σας χρόνια.

Με μία ολοκληρωμένη και πολυδιάστατη γκάμα από επώνυμες σειρές σχολικών που περιλαμβάνει μεγάλα brands (Santoro’s Gorjuss, Kimmidoll, Hello Kitty, Warner Bros, Star Wars, Disney Princess,Minions), καλύπτουμε κάθε ανάγκη προσεγγίζοντας όλες τις ηλικιακές ομάδες αγοριών και κοριτσιών. Στη Graffiti είμαστε πολύ περήφανοι γιατί προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής αισθητικής, εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από την έμπειρη ομάδα των designers που ασχολούνται αποκλειστικά με την ανάπτυξη των σειρών της εταιρείας. Όλα τα βήματα της παραγωγικής διαδικασίας παρακολουθούνται στενά από το εξειδικευμένο μας προσωπικό το οποίο εξασφαλίζει το άρτιο αποτέλεσμα και συμβάλει ουσιαστικά στην υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Η Graffiti Α.Ε πέρα από τον τομέα των σχολικών που αποτελεί το βασικό κομμάτι της δουλειάς της, δραστηριοποιείται έντονα και στον τομέα των ειδών δώρου με μια μεγάλη συλλογή σειρών όπως η Natural Life με προϊόντα διακόσμησης σπιτιού, τσάντες, αξεσουάρ, μπρελόκ και κοσμήματα, η σειρά ECOFFEE BAMBOO CUPS με ποτήρια με φτιαγμένα από οικολογικό υλικό BAMBOO καθώς και η σειρά DOUGHNUT που αποτελείται από μια πολύ μεγάλη γκάμα FREE TIME σακκιδίων.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως αυτή διασφαλίζεται από το εξειδικευμένο μας προσωπικό το οποίο παρακολουθεί στενά κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Και η προσπάθεια δε σταματάει εδώ.

Ανανεώνουμε συνεχώς τις σειρές μας, έχοντας προσθέσει τα τελευταία χρόνια μεγάλα brands όπως τα: KIMMIDOLL και TOM & JERRY.

Χάρη στην προσήλωσή της στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική η Graffiti A.E. παραμένει εδώ και 25 χρόνια ο καλύτερος λόγος για να… ξανακαθίσει κανείς στα θρανία.


25 Χρόνια στην Αγορά!
Χάρη στην προσήλωσή της στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική η Graffiti A.E. παραμένει εδώ και 25 χρόνια ο καλύτερος λόγος για να...ξανακαθήσει κανείς στα θρανία.

Copyright © 2018 Graffiti.gr. All rights reserved.
Created by MindTheAd