Έχοντας δυναμική παρουσία σε περισσότερα από 400 σημεία σε όλη την Ελλάδα, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι για τις μακροχρόνιες σχέσεις που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας. Σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Ωστόσο, προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε, αναζητώντας νέες, επιτυχημένες συνεργασίες. Για το σκοπό αυτό, λαμβάνουμε μέρος στη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου μας, την School & Office.

Την ίδια στιγμή στα νέα γραφεία της εταιρείας μας στη Παλλήνη έχουμε δημιουργήσει ένα καινούργιο, μοντέρνο show room στο οποίο συνεργάτες μας έχουν τη δυνατότητα να δουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας. Για τους πελάτες μας στην Βόρεια Ελλάδα ένα show room δραστηριοποιείται επίσης στη Θεσσαλονίκη. Παρ' όλα αυτά, η δυναμική παρουσία της Graffiti δεν περιορίζεται μόνο στην ελληνική επικράτεια. Αυτή τη στιγμή τα προϊόντα μας εξάγονται σε 20 χώρες σε Ευρώπη και Μ. Ανατολή, ενώ λαμβάνουμε μέρος στην πιο διάσημη διεθνή έκθεση του κλάδου, Insights X που λαμβάνει χώρα στην Νυρεμβέργη καθώς και στην διεθνή έκθεση παιχνιδιών Toy Fair Νυρεμβέργης. Στόχος μας είναι να προωθήθει η διεθνής παρουσία μας, πάντα με την επιλογή των πλέον κατάλληλων συνεργατών.


25 Χρόνια στην Αγορά!
Χάρη στην προσήλωσή της στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική η Graffiti A.E. παραμένει εδώ και 25 χρόνια ο καλύτερος λόγος για να...ξανακαθήσει κανείς στα θρανία.

Copyright © 2018 Graffiti.gr. All rights reserved.
Created by MindTheAd