• 5+ Παίξτε σαν πρωταθλητές! Σύρετε τις φιγούρες του Mario αριστερά και δεξιά για να λάβετε την μπάλα και πατήστε το κουμπί για να πετύχετε έναν εντυπωσιακό πόντο ή άσσο. Περιλαμβάνονται δύο συλλεκτικές φιγούρες του Mario και του Luigi.

  • 4+ Διασκέδασε παίζοντας απλά με τα οχήματα, ή χρησιμοποίησε τα στην Super πίστα Kart deluxe.Τα οχήματα του Bowser και του Toad έχουν διαφορετικό βάρος όπως και στο παιχνίδι τηλεόρασης. Χρησιμοποίησε τα με εναλλακτικούς τρόπους.

  • 4+ Κάθε σετ συνοδεύεται από διάφορες, συλλεκτικές φιγούρες χαρακτήρων Super Mario, συμβατές με άλλα παιχνίδια Epoch Games Super Mario.  Μπορείτε να τοποθετήσετε όμορφα τις φιγούρες σε μία ασταθή επιφάνεια;Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φιγούρες και ως διακοσμητικά.

  • 5+ Υπάρχουν 4 είδη παιχνιδιών που χαρίζουν ενθουσιασμό στους παίκτες!Περάστε μέσα από 6 εμπόδια για να φτάσετε στον στόχο! Ποιος θα είναι ο πρώτος που θα τερματίσει μετά από πέντε γύρους;

  • 5+ Χτυπήστε τον δίσκο με τη μπάλα φωτιάς και νικήστε τον Bowser! Ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι; Αυτό το προϊόν συνοδεύεται από συλλεκτικές φιγούρες Fire Mario και Fire Luigi,

  • 4+ Ένα συναρπαστικό παιχνίδι αγώνων δράσης εμπνευσμένο από τον κόσμο του Mario Kart! Το SUPER MARIO AIR HOCKEY διαθέτει ένα σύστημα ροής αέρα πλήρους κλίμακας που κάνει το δίσκο του χόκεϊ να αιωρείται στον αέρα! 

  • 4+ Νέο επιτραπέζιο παιχνίδι δράσης με το Piranha Plant, έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της Super Mario Bros! Συνεχίστε να τρέχετε γύρω από το ταμπλό, διαφορετικά το φυτό θα σας δαγκώσει! Είναι ένα πολύ συναρπαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι δράσης! Διατίθεται μαζί με τις φιγούρες που προσαρμόζονται στο LINK SYSTEM κάνοντας το παιχνίδι αδιαμφισβήτητα...

25 Χρόνια στην Αγορά!
Χάρη στην προσήλωσή της στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική η Graffiti A.E. παραμένει εδώ και 25 χρόνια ο καλύτερος λόγος για να...ξανακαθήσει κανείς στα θρανία.

Copyright © 2018 Graffiti.gr. All rights reserved.
Created by MindTheAd