• Διαστάσεις: 57*9,8*13 Ηλικία 1+ Αυτό το αξιολάτρευτο παιχνίδι πάπιας Push-Along με λαβή έχει τέλειο μέγεθος για τα μικρά χεράκια ενώ αρχίζουν να αποκτούνπερισσότερη αυτοπεποίθηση περπατώντας. Η χαριτωμένη μικρή πάπια έχει πέλματα ποδαράκια που συνδέονται με τους τροχούς που περιστρέφονται καθώς κινούνται.

 • Διαστάσεις: 29*7,7*10 Ηλικία 18M+ Τρακτέρ με τρέιλερ και αριθμημένα δέματα σανό για να βοηθήσουν στην αναγνώριση αριθμών. Κατασκευασμένο από 100% φυσικό ξύλο ηθικής προέλευσης, αυτό είναι ένα όμορφο παιχνίδι που φοριέται πολύ. Ένα τέλειο δώρογια παιδιά!

 • ΗΛΙΚΙΑ 1+ Διαστάσεις: 13*4,8*8,5cm Αυτός ο μαγικός φίλος είναι ιδανικός για να παίζουν τα μωρά και νήπια. Οι χοντροί και πολύχρωμοι χαρακτήρες αυτής της σειράς Push Along Friends αποτελούν υπέροχο δώρο! Οι στιβαροί τροχοί είναι ιδανικοί για να κάνετε ζουμ σε περιπέτειες και να προσφέρουν πολλή διασκέδαση. Κατασκευασμένο από προϊόντα ηθικής προέλευσης.

 • Διαστάσεις: 27*14*21 Ηλικία 18Μ+ Αυτό το όμορφο ξύλινο παιχνίδι, Κιβωτός του Νώε, περιλαμβάνει τον κύριο και την κυρία Νώε και έξι σετ ζώων. Η κιβωτό, με διαθέτει αποσπώμενο επάνω κατάστρωμα, πάνελ οροφής και σκάλα. Οι εγκοπές στο πλάι της κιβωτού ενθαρρύνουν τα παιδιά να βελτιώσουν τις κινητικές τους δεξιότητες ταιριάζοντας το σωστό ζώο με τις...

 • Διαστάσεις: 30*22 Ηλικία 3+ Αυτός το όμορφο παζλ αριθμών διαθέτει αριθμούς από το 1 έως 20, καθώς και σύμβολα συν, πλην και ίσον για εκτεταμένη μάθηση. Ιδανικό για εξοικείωση των μικρών με βασικά μαθηματικά Κάθε αριθμητική λέξη γράφεται επίσης στον πίνακα βάσης για να ενθαρρύνει την αναγνώριση. Ιδανικό ως εργαλείο για κατ' οίκον εκπαίδευση και...

 • ΗΛΙΚΙΑ 1+ Διαστάσεις: 11,5*4,8*11cm Αυτός ο μαγικός φίλος είναι ιδανικός για να παίζουν τα μωρά και νήπια. Οι χοντροί και πολύχρωμοι χαρακτήρες αυτής της σειράς Push Along Friends αποτελούν υπέροχο δώρο! Οι στιβαροί τροχοί είναι ιδανικοί για να κάνετε ζουμ σε περιπέτειες και να προσφέρουν πολλή διασκέδαση. Κατασκευασμένο από προϊόντα ηθικής προέλευσης.

 • ΗΛΙΚΙΑ 1+ Διαστάσεις: 12,8*5*10,5cm Αυτός ο μαγικός φίλος είναι ιδανικός για να παίζουν τα μωρά και νήπια. Οι χοντροί και πολύχρωμοι χαρακτήρες αυτής της σειράς Push Along Friends αποτελούν υπέροχο δώρο! Οι στιβαροί τροχοί είναι ιδανικοί για να κάνετε ζουμ σε περιπέτειες και να προσφέρουν πολλή διασκέδαση. Κατασκευασμένο από προϊόντα ηθικής προέλευσης.

 • ΗΛΙΚΙΑ 1+ Διαστάσεις: 13*4,8*8,5cm

 • 16 ΤΕΜΑΧΙΑ ΗΛΙΚΙΑ 10Μ+ Διαστάσεις: 29*19,3*9cm

 • ΗΛΙΚΙΑ 1+ Διαστάσεις: 30*22*3,2cm Μας αρέσει αυτό το Farm lacing παιχνίδι, είναι εξαιρετικό για συγκέντρωση και λεπτές κινητικές δεξιότητες που βοηθά στη γραφή αργότερα. Όλοι οι χαρακτήρες είναι από χαρτόνι, περιλαμβάνεται επίσης μια τσάντα από υφαντό υλικό για να κρατά τα κομμάτια μαζί και τακτοποιημένα.

 • ΗΛΙΚΙΑ 18Μ+ Διαστάσεις: 42*25*17 Αυτό το υπέροχο πτυσσόμενο βαλιτσάκι πυροσβεστικός σταθμός συσκευάζεται μεταφέρεται οπουδήποτε. Τα παιδιά θα απολαύσουν να τακτοποιούν τις διάφορες φιγούρες και να δημιουργούν τις δικές τους ιστορίες Το περίβλημα είναι χαρτόνι και κλείνει μαγνητικά. Η λαβή μεταφοράς είναι ένα ισχυρό υφαντό υλικό, ενώόλα τα κομμάτια είναι...

 • 34 ΤΕΜΑΧΙΑ ΗΛΙΚΙΑ 3+ Διαστάσεις: 27*12*16cm Αυτή η υπέροχη εργαλειοθήκη συνοδεύεται από όλα τα βασικά εργαλεία καθώς και από παξιμάδια και μπουλόνια για να μπορέσει ο μικρός τεχνίτης να ενώσει κομμάτια ξύλου. Όλα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ξύλο σε όμορφα φωτεινά χρώματα. Συναρπαστικό παιχνίδι και ιδανικό δώρο γενεθλίων. Κατασκευασμένο από υλικά...

25 Χρόνια στην Αγορά!
Χάρη στην προσήλωσή της στην ποιότητα και την υψηλή αισθητική η Graffiti A.E. παραμένει εδώ και 25 χρόνια ο καλύτερος λόγος για να...ξανακαθήσει κανείς στα θρανία.

Copyright © 2018 Graffiti.gr. All rights reserved.
Created by MindTheAd